• 0113 - 405 667
preventieplan ongedierte restaurant

Preventieplan ongediertebestrijding

Voorkomen is beter dan bestrijden

Preventieplan ongediertebestrijding voor bedrijven

Voorkomen is beter dan bestrijden

Wij zijn specialist in het bestrijden van ongedierte en dat doen we graag, maar het is juist voor bedrijven zeer belangrijk dat de aanwezigheid van ongedierte wordt voorkomen nog voor er moet worden bestreden.
Indien een officiële keuringsinstatie ongedierte in uw bedrijf constateert, dan kunnen de nadelige gevolgen al zeer groot zijn.
Voor bedrijven in de voedingsmiddelensector is dit een kritieke factor, maar ook andere bedrijven kunnen voordeel halen uit ons preventieplan.

Knaagdieren zoals ratten en muizen moeten knagen om hun tanden kort en scherp te houden. Als ze dit doen aan een leiding in uw productieproces of aan een eindproduct kan dit grote schade veroorzaken voor u en uw afnemers.

Insecten als kakkerlakken en vliegen kunnen uw bedrijfsomgeving met uitwerpselen bevuilen en bacteriën in uw bedrijfsproces verspreiden. Het zien van deze insecten in uw bedrijf is voor klanten vaak al genoeg om uw zaak voortaan te mijden.
 

Vermijd alle risico's en zorg dat ongedierte in uw bedrijf geen kans krijgt!

Voor het voorkomen van ongedierte in uw bedrijf bieden wij u maatwerkoplossingen. Bij het opstellen van het preventieplan en de uitvoering volgen we de richtlijnen van de officiële instanties HACCP, BRC, IFS, EuroCAP en GMP. De kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd.

Ongedierte preventie is specialistenwerk. Hiervoor is ervaring, kennis en opleiding nodig. Het bezitten van en werken volgens de juiste keurmerken en certificaten is een factor van belang. Wij zijn goedgekeurd door officiële instanties en werken geheel volgens hun richtlijnen.

Graag maken we een afspraak met u voor een preventieplan middels een vrijblijvende offerte. Voorkomen is beter dan genezen!

Bel 0113 - 405 667

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie